съставки
- Безглутенови мини гевреци (има такива бейгъли на Шер или солети брецели)
- 1 кутия безглутенов лимонов пудинг, приготвен, като се запазят белтъците
- 30г Гранулирана захар
- 1/4 ч.л крем
- 1/2 ч.л ванилов аромат
Инструкции
- Охладете добре лимоновия пудинг. Междувременно с помощта на бъркалка разбийте белтъците и крема , докато белтъците задържат мек връх. Постепенно добавете захарта и ванилията; разбийте, докато меренгът задържи твърд връх; охладете се.
- Когато сте готови за сервиране, отгоре намажете всеки брецел на Шер с малко лимонов пудинг и отгоре с купчица меренг.
- Използвайте горелка за брюле, за да покафенее леко меренгата. Сервирайте веднага.