ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА
10Минути
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ
25Минути
ПОРЦИИ
7 Порции
Хранителна информация
Дип със сирене и пименто с бекон
Количество на порция
Калории 211Калории от мазнини 162
% дневна стойност*
Общо мазнини 18g28%
Натрий 341 mg14%
Общо въглехидрати 2g1%
Захари 1гр
Протеин 8гр16%
* Процентните дневни стойности са базирани на диета с 2000 калории.
съставки
- 8 Резени Jones Dairy Farm Сух отлежал бекон
- 1 Чаша майонеза
- 4 Унции крема сирене
- 1 Буркан от 4 унции чушки нарязани на кубчета, отцедени
- 2 Чушки Халапеньо почистени от семена и смлени
- 2-3 червен лук на кубчета
- 2 Чаши Сирене чедър настърган, изключително остър
- 2 Чаши Pepper Jack Cheese настърган
- Сол и черен пипер да опитам
Инструкции
- Гответе бекона в голям дълбок тиган или тиган за сотиране на среден огън, докато стане хрупкав. Прехвърлете върху хартиена кърпа и натрошете.
- В средна купа разбъркайте заедно бекон, майонеза, крема сирене, пиментос, чушки халапеньо, лук и настъргано сирене. Подправете със сол и черен пипер.
- Равномерно разпределете сместа в 2-литров гювеч.
- Печете 25 минути или докато сиренето се разтопи напълно и стане мехурче.